Ритуали догляду за собою: Саша Добрєва та Андрій Лі про те, як справлятися зі стресом і бути вільними

Наш черговий матеріал у рамках спецпроекту з Be Calm Magazine - інтерв'ю із засновницею visionaire buro Сашею Добрєвою @sashadobreva та психотерапевтом і коучем Андрієм Лі @finistere.

Ритуали догляду за собою: Саша Добрєва та Андрій Лі про те, як справлятися зі стресом і бути вільними 1

Поговорили з Сашею та Андрієм про те, як проводити вихідні без будильника та поспіху, буди розслабленими та водночас збудженими у творчості та в житті. А ще дізналися антистрес-поради🧘‍♀🧘

✨Андрій про те, як проявляє творчий потенціал: «Через активність, природу, усамітнення та тишу, спонтанність, роботу, спілкування, ні-чого-не-роб-ле-ння».

✨Саша про стрес: «Коли у мінусі, рятують книги. Наприклад, чудова “Цей день і є життя” про життя Астрід Ліндгрен. У такий момент я перетворююсь на маленьку Сашу, яку треба приголубити. Будь ласка, будьте зі мною ніжними, поки я колючка».

✨Андрій про місця сили та енергію: «Будиночок у селі, Труханів острів, деякі місця Подолу, квартира, де я зараз живу. Секс, коли чуттєво та яскраво».

✨Саша про реальність: «Я мама – це дуже заземляє. Але це шанс прожити дитинство ще раз – у ньому багато чудес. Відкривати світ, вчитися, мріяти. Люблю мрії, втікаю постійно:) А ось політичні новини не моніторю».

Залишити коментар