Догляд за шкірою обличчя: огляд базової лінійки BASIC від Lac Santé
Догляд за шкірою обличчя: огляд базової лінійки BASIC від Lac Santé 1

Шкіра – найбільший за площею орган тіла, зв'язок із зовнішнім світом, оболонка, в якій заключене наше життя.

Найбільший чуттєвий орган, що приймає й віддає сигнали, та навіть впливає на романтичні рішення.

Як доглядати за цим прекрасним органом?
Ми віримо, що шкіра самодостатня, й догляд за нею повинен бути простим, зрозумілим та комфортним - за принципом "не нашкодь". А щоденна рутина - приємним ритуалом.

Основна лінійка для догляду за шкірою обличчя BASIC фізіологічна та універсальна. Засоби BASIC максимально комфортні для шкіри та наближують її до нормального природного стану.

Складаючи свою персональну систему догляду – починайте з базової лінійки та доповнюйте більш спеціалізованими продуктами (LOVE YOUR AGE, NO PROBLEM, EASY CARE), враховуючи індивідуальні особливості та потреби шкіри на даний момент. Коли усі процеси та функції стабілізуються – переходьте до BASIC. Усе просто.

Давайте розглянемо, які продукти включає лінійка:

ЕТАП 1. Очищення.

Найважливіший нюанс, який варто запам’ятати: очищення не повинно бути агресивним, порушувати захисну ліпідну мантію шкіри та знижувати рН.

Епідермісу потрібно аж 4 тижні, щоб створити найтонший верхній шар шкіри котрий слугує захисним бар’єром від зовнішніх подразників. Тому для щоденного догляду варто обирати косметичні засоби з нейтральним рН або ближчим до кислотного, що делікатно очистять шкіру від пилу, косметики тощо.

В довгостроковій перспективі, змінивши звичку «мити до скрипу» на турботливе вмивання - можна позбутись більшості проблем: чутливості, сухості, висипань, контактної алергії, порушеної себорегуляції.
Комбінуй по-чергово гідрофільні олії з іншими засобами для вмивання для найкращого результату. Наприклад, вмивайся крем-гелем зранку, а гідрофільною олією ввечері.

Крем-гель для вмивання BASIC

має приємну текстуру, дбайливо та ретельно очищує шкіру, не залишаючи відчуття стягнутості. Екстракти кропиви та алое, рецинова олія – пом'якшуть. Амісол тріо, що містить фосфоліпіди, гліколіпіди і фітостероли, а також корисний вітамін F – заспокоює подразнення. Фукогель (аніонний полісахарид: L-фукоза, D-галактоза і галактуроновая кислота) забезпечує довготривалий ефект зволоження шкіри.

Підходять для: ⠀
щоденного застосування, демакіяжу, всіх типів шкіри, у тому числі чутливої і проблемної. ⠀

Догляд за шкірою обличчя: огляд базової лінійки BASIC від Lac Santé 2

Гідрофільна олія очищуюча BASIC ⠀

з екстрактами насіння дині, розмарину та алое, вітаміном А , мигдальною та олією виноградних кісточок. Не просто видаляє забруднення не порушують бар’єрну функцію шкіри, а й турбується про гідро-ліпідний баланс. Найбільш фізіологічний спосіб очищення, ефективно попереджує появу комедонів та допомагає знизити чутливість шкіри. ⠀

Підходить для: ⠀
видалення макіяжу з обличчя та області навколо очей, для нормальної, чутливої, сухої, комбінованої, атопічної, атонічной шкіри. ⠀

ЕТАП 2. Тонізація.

Який наступний етап після очищення? Досить часто ми пропускаємо його у щоденному догляді, а даремно. Використовуючи тонік ви готуєте шкіру до нанесення наступних засобів. Без цього етапу вони працюватимуть у півсили.

Порада: після вмивання приберіть залишки проточної води сухим чистим рушником або ж паперовою серветкою (особливо це важливо, якщо шкіра реактивна або ж присутні запальні процеси).

Далі нанесіть тонік на спонж та протріть обличчя, шию, декольте.

Зволожуючий тонік BASIC

вирівнює РН шкіри, додатково зволожує її, готує до нанесення наступних засобів: сироваток, кремів.

Тонік містить низькомолекулярну гіалуронову кислоту, яка проникає в глибокі шари шкіри, тим самим «протягуючи» активи за собою.

Тонізація – важливий етап щоденного догляду, який не варто пропускати. Регулярне використання тоніка зменшить стресові стани шкіри, поліпшить її текстуру.

В асортименті Lac Santé лише один тонік у лінійці BASIC. Він ідеально виконує свою основну функцію та підходить для усіх типів шкіри.

Доступний у форматах 50 мл та 100 мл.

ЕТАП 3. Спеціальний догляд: сироватки.

Золоте правило: використовуй сироватки тільки якщо вони дійсно тобі потрібні! ⠀
Сироватки – це засоби спеціального догляду з направленою дією. ⠀

  • За складом сироватки можна розділити на 2 типи: на водній та олійній основі. ⠀
    Сироватки на водній основі наносяться після очищення та тонізаціі та перед нанесенням крему/ флюїду й не замінюють основний догляд.
    Сироватки на основі олій можна використовувати декількома способами: ⠀
    - Після очищення та тонізації як основний догляд ⠀
    - Після нанесення сироватки на водній основі замість основного догляду ⠀
    - Як нічний додатковий догляд після нанесення крему або самостійно (не комбінується з денним флюїдом).⠀
  • Детальніше про дію та склад кожного з засобів читайте на сторінці кожного з засобу у розділі Спеціальний догляд.

ЕТАП 4. Основний догляд та захист від сонця.

Якщо ваша шкіра не потребує спеціального догляду – переходимо до основного завершального етапу.
Універсальна порада: дотримуйтеся принципу – від найлегших текстур до більш «важких».

Крем універсальний BASIC

Ідеальна легка текстура зволожує, живить і не “перевантажує” шкіру.

Універсальний крем попереджає втрату вологи, покращує захисні функції шкіри, що особливо важливо при різкій зміні температур в будь-який сезон, або в стресових для організму ситуаціях: переліт, довга подорож, прогулянка під палючим сонцем або в морозну погоду.

Можна використовувати як:
– основний догляд за шкірою обличчя;
– крем для тіла;
– наносити після депіляції / гоління для заспокоєння подразнень;
– “зрозумілий” для шкіри крем допоможе відновитися після сонячних опіків, обмороження та інших незначних пошкоджень;
– регенерує після травматичних косметичних процедур;
– крем, який завжди під рукою, якщо шкіра втомилася від перенасиченого або агресивного догляду (не забуваємо про баланс);
– надійний помічник в боротьбі за здорову і красиву шкіру, що завжди поруч на всі випадки життя.

Універсальна формула регенеруючого крему підходить для догляду за будь-якою шкірою і ділянкою тіла.

Підходять для:
постпілінгового догляду, пошкодженої шкіри (після гоління, загоєння пост-акне і т.д.), для всіх типів шкіри, щоденного догляду для обличчя та тіла, захисту від непогоди.

Флюїд зволожуючий з SPF 30 & PA++

Комплексний засіб для щоденного застосування в сонячний час доби. Зволожує і запобігає втраті вологи, покращує бар’єрні властивості, стимулює процеси природної регенерації, захищає від згубного впливу зовнішнього середовища. Забезпечує комплексним захист від сонячного випромінювання UVA / UVB. Запобігає гіперпігментації.

Комплексний інноваційний УФ-фільтр Uvinul Easy для захисту від сонця:
збалансований захист UVA / UVB, підходить для щоденного догляду,  додаткове пом’якшення і зволоження, не подразнює шкіру,  дозволений в дитячій косметиці, безпечний для шкіри навколо очей.⠀
Емолент Cetiol Ultimatee – інноваційний, неполярний, ультра-легкий, летючий емолент. Біорозкладаний. Випаровується при контакті зі шкірою. Схвалено стандартами Ecocert і Cosmos. Забезпечує свіжість, матовість і м’якість шкіри.
Бета-глюкан добувають з вівса, це полісахарид, одним із структурних ланок якого є глюкоза. Його дія заснована на здатності стимулювати макрофаги – особливі клітини шкіри, що відповідають за імунітет.  Імуномодулююча властивість бета-глюкану заснована на здатності збільшувати виробництво цитокінів, інтерферону і особливих протеїнів. У комплексі все це підвищує здатність шкіри до самовідновлення.
Вітамін С: профілактика дефіциту колагену і поліпшення кольору шкіри.
Вітамін Е: сприяє регенерації шкіри, підсилює дію вітаміну С, профілактика гіперпігментації.
Кофеїн: підвищує метаболічну активність клітин.
Комплекс СО2-екстрактів зволожуючий: алое-вера, огірок, шавлія, ромашка націлені на постійне постачання шкіри вологою. У літню спеку такий СО2-мікс береже від появи сального блиску, викликаного дефіцитом вологи в роговому шарі.

Підходять для: ⠀
щоденного застосування, всіх типів шкіри.

ДОДАТКОВО. Ексфоліація та оновлення.⠀

Більш ретельне очищення, стимуляція оновлення шкіри та вирівнювання текстури.

Фіто-пілінг BASIC ⠀

Фіто-пілінг BASIC забезпечує різнорівневе оновлення шкіри, завдяки не тількі ніжній та ефективній ексфоліації (видаленні омертвівши ороговілих клітин), а й стимуляції обмінних процесів шкіри на клітинному рівні. Застосовувати фіто-пілінг можна як засіб для вмивання, маску, та гомаж у поєднанні із гідрофільною олією на ваш вибір. Завдяки високому вмісту антиоксидантів та активних речовин – надає також протизапальну дію, покращує місцевий імунітет шкіри, що сприяє покращенню кольору та текстури шкіри.

Застосування:
Варіант 1: для вмивання, в якості убтану. Розведений у долоні теплою водою пілінг нанесіть на обличчя масажними рухами та змийте водою. Рекомендована частота – 1-3 рази на тиждень.
Ефект: очищення та делікатна ексфоліація.
Варіант 2: у якості маски. Залийте фіто-пілінг гарячою водою, дайте травам набухнути. Коли засіб охолоне до температури тіла – нанести на обличчя непрозорим шаром, змити теплою водою через 20 хв. Рекомендована частота – 1-2 рази на тиждень.
Ефект: очищення, тонізація, стимуляція обмінних процесів в клітинах.
Варіант 3: Нанести на обличчя гідрофільну олію, нанести сухий фіто-пілінг поверх олійки та виконати масаж. Змити теплою водою. Рекомендована частота – 1 раз на тиждень.
Ефект: глибоке очищення, інтенсивний пілінг, вирівнювання текстури та кольору шкіри, стимуляція обмінних процесів в клітинах.

Підходить для:
усіх типів шкіри, крім дуже чутливої та пошкодженої.

Маска грязьова BASIC

Маска на основі ілово-сульфідної грязі делікатно очищує, матує, знімає запалення й стимулює метаболізм в клітинах.

Як результат – шкіра дихає, наповнена енергією, колір обличчя більш рівномірний.

Застосування:
очистіть шкіру засобом для вмивання, нанесіть маску непрозорим шаром, уникаючи зони навколо очей. Рекомендовано витримати маску у положенні лежачи 10-15 хв. Не рухайте лицьовими м’язами. Змити теплою водою. Можна доочистити залишки маски тоніком або паперовою серветкою. Нанести крем. Використовуйте 1-2 рази на тиждень.

Підходить для :
усіх типів шкіри.

Консультація з підбору косметики Lac Santé  для догляду за шкірою обличчя та тіла - безкоштовна.

Для консультації  пишіть нам у месенджер на сайті, або у соціальних мережах. 

З любов'ю, команда Lac Santé .

Залишити коментар