Особливості процесу виготовлення натуральної косметики та грязьової продукції Lac Santé

Найголовніше правило: створювати кожен продукт з любов’ю, натхненням та гарним настроєм. А далі трішки сухих фактів.

Особливості технологічного процесу:

Відсутні хімічні перетворення, використовуються виключно фізико-механічні методи: просіювання, млинно-жернове розмелювання, мікшування, фільтрація, нагрів чи охолодження, термозапаювання, вакуумування, об’ємне і вагове дозування та інше.
Розфасовка, упаковка і зберігання готової продукції здійснюється за дотримання всіх санітарних норм і жорсткому контролі кожного етапу і одиниці.

Сировина:

Для виробництва продукції використовується високоякісна сертифікована сировина природного (в т.ч. органічного) походження. Співпрацюємо з перевіреними постачальниками та виробниками.
Сировина піддається вхідному контролю за низкою основних органолептичних та фізико-хімічних показників; забезпечується її зберігання в належних температурних і світлових умовах.
При виробництві використовуються нетоксичні консерванти, сертифіковані в міжнародному стандарті ECOCERT. Засоби не містять продуктів нафтопереробки, ГМО та нанотехнологій.
У якості ароматів використовуються натуральні ароматизатори та ефірні олії.
Не дивлячись на нестабільність та неоднорідність натуральної сировини, ми забезпечуємо стабільний рівень якості продукції.

Обсяги та обладнання:

Обсяги та виконання виробництва носять лабораторний характер: продукція виготовляється в невеликих кількостях з використанням лабораторного та напівпромислового обладнання. Частка ручної роботи складає 65-70%.
На 4-й квартал 2020 року заплановано запуск нового додаткового цеху, що створюватиметься відповідно до нових вимог ЕС.

Термін придатності:

Грязьова і косметична продукція пройшла клінічну апробацію і санітарно-епідеміологічну експертизу на базі профільних установ.
Сировина та готова продукція зберігається в оптимальному обсязі, щоб завжди забезпечити свіжість косметики. Часто виготовляється під конкретне замовлення.
Дата виготовлення, термін придатності загальний (при зберіганні у відповідних умовах) та після початку використання продукту – вказується на етикетці. Термін придатності загальний не перевищує 12 місяців.

Викид вуглецю в атмосферу при виробництві відсутній.

Залишити коментар