Lac Santé: 10 нових лінійок натуральної косметики

Впродовж 2019-го року та до сьогодні ми займалися розробкою оновленого асортименту натуральної косметики Lac Santé. Зрозумілого, екологічного, дієвого. 

Основні принципи, якими керуємось при створенні косметики:

  • – максимальна заміна компонентів тваринного походження на рослинні компоненти (у формулах деяких засобів залишились гідролізат шовку, шовкова пудра та кризалідна олія – ця інформація відмічена в описах товарів)
  • – дотримувалися принципу #nobuy й оптимізували кількість позицій, універсалізуючи формули засобів, проте збільшуючи синергетичність та комплементарність дії 
  • – виділили зрозумілі лінійки за напрямами дії
  • – більшу увагу приділили фізіологічності текстур 

Лінійки натуральної косметики Lac Santé:

BASIC

Основна лінійка, максимально універсальна. Наприклад, сюди увійшли гідрофільна олія, крем-гель для вмивання, тонік, креми котрі можна застосовувати людям із будь-яким типом шкіри для щоденного догляду за шкірою. Також до лінійки BASIC входять:  регенеруючий крем, який можна застосовувати для всього тіла; легкий щоденний крем із рівнем захисту від сонячних променів spf 30.

LOVE YOUR AGE

Лінійка, що покликана попереджувати вікові зміни та комплектно доглядати уже за зрілою шкірою. Засоби цієї серії потурбуються про пружність, сяяння, тонус, свіжий та рівномірний колір й текстуру шкіри, пришвидшують обмінні процеси на клітинному рівні. Сюди увійшли: лімфодренажний флюїд для зони навколо очей, крем-мус для комплексного догляду, та два види сироваток – на олійній та водній основі з різноманітними екстрактами, кислотами й вітамінами. Ми навмисно не акцентуємо увагу на вікові, тому що кожен організм унікальний. Косметикою цієї серії сміливо можуть користуватись жінки й чоловіки від, орієнтовно, 25 до глибокої старості. 

EASY CARE

Лінійка покликана зробити підбір засобів і догляд за сухою та чутливою шкірою простіше. Зараз до цієї лінійки входять: сироватка для обличчя для ультра зволоження й заспокоєння та олійна маска від лупи.

NO PROBLEM

Назва говорить сама за себе. Засоби цієї лінійки відрізняються тим, що активно регулюють секрецію сальних залоз,  знімають запальні процеси й стимулюють регенерацію пошкоджених ділянок шкіри. Сюди увійшли: особлива гідрофільна олія, сироватка локального нанесення для усунення акне та постакне, глиняна маска для обличчя. Ці засоби, у поєднанні із базовими, дозволять нормалізувати стан та вигляд шкіри за декілька місяців, або ж підтримувати ефект. 

MUD FOR A GOOD MOOD

Скраби та маски для обличчя, тіла й навіть шкіри голови на основі глин та грязей. А також бельді, що ідеально підійдуть для походу у баню чи сауну.

CLEAR & GLOW

Безкінечна любов й краса. Хоча лінійка у процесі розробки і, безперечно, буде розширюватись – уже встигла завоювати серця усіх, хто тестував пілотні версії продуктів. Засоби CLEAR & GLOW – це натуральний догляд + легкий макіяж у одному флаконі. Для рецептур у якості пігментів використовуються виключно природні безпечні мінерали, що не забивають пори й не створюють ефекту маски – лише ефект “вау”.

COTTON MASKS

Тканинні маски на бавовняній основі та активним складом  есенції для швидкого ефекту й більш інтенсивної дії. 

RECYCLING COFFEE

Для кавових скрабів цієї серії ми повторно використовуємо сировину, висушуючи та стерилізуючі кавовий жмих дрібного помелу. Скраби RECYCLING COFFEE мають мильну основу, що робить текстуру схожою на мус.

NATURE POWER

Засоби, що увібрали у собі всю силу природи для делікатного очищення й комплексного й безпечного догляду за тілом і волоссям.

HOME SPA

Наша улюблена лінійка, що об’єднує в собі засоби для домашніх ритуалів релаксу та особливого неспішного буття: трав’яні чаї та ароматизовані солі для ванн. 

 

Детальніше про кожен засіб у каталозі. Не забувайте про те, що шкіра – наш найбільший орган та дзеркало стану організму загалом.  Турбуйтеся про себе не тільки зовнішньо, а й внутрішньо, не тільки фізично, а й ментально. 

Залишити коментар