Зимовий догляд за шкірою: ділимося порадами.

Взимку особливо важливо доглядати за шкірою правильно, щоб почувати себе комфортно і здорово будь-коли та будь-де. 

Підготували для вас декілька порад щодо зимового догляду та підбірку засобів від Lac Santé , що стануть у нагоді: 

1.

Наносьте усі доглядові засоби мінімум за 30-40 хв до виходу на вулицю, а краще – за годину.

 

2.

Більше живлення: обирайте більш щільні та/або жирні текстури. Із захистом від обмороження та обвітрювання чудово впорається універсальний крем BASIC.

3. 

Для відновлення та сяяння шкіри обличчя спробуйте у якості нічного догляду (замість крему) використовувати відновлюючу олійну сироватку LOVE YOUR AGE. Вона містить комплекс цінних олій та вітамінів, що наситять шкіру та покращать її місцевий імунітет.

 

4.

Якщо ви полюбляєте скрабувати шкіру – радимо робити це взимку рідше та обирати скраби із вмістом живильних компонентів (олій , масел, пантенолу, вітаміну Е та інших).

 

5. 

Замініть мило, гель для душу на гідрофільну олію. Наприклад, конопляну гідрофільну олію з рослинними екстрактами від Lac Santé на мякому емульгаторі, що застосовується у дитячій косметиці. Вона делікатно очистить шкіру, заспокоїть подразнення та збереже вашу ліпідну мантію здоровою.

6.

Те ж саме стосується і делікатного догляду інтимних зон. Теми про які не зручно розмовляти – хронічні цистити, що дають про себе знати узимку. Щоб зберігати потрібний рівень кислотності для природного захисту та комфорту ніжних зон – користуйтесь гідрофільною олією  NATURE POWER, спеціально розробленою для інтимної гігієни.

 

7.

Особливий догляд за сухою та чутливою шкірою: підбирайте засоби, що відновлюють захисний бар’єр та не подразнюють шкіру. Не лише шкіра обличчя та рук, а й усього тіла потребує взимку уваги та більш інтенсивного догляду. Спробуйте наносити 1-2 рази на день молочко для тіла BODY MILK EASY CARE, щоб позбутись сухості, знизити чутливість та відновити комфорт.

Залишити коментар