Контрактне виробництво натуральної косметики від Lac Santé (Лак Санте)

У яких випадках послуга контрактного виробництва натуральної косметики може бути актуальною?

Для розширення уже існуючого асортименту у якості основних позицій, або комплементарних товарів.
Наприклад, для брендів одягу, домашнього текстилю, декоративної косметики, аксесуарів для сауни та закладів, що надають послуги у сфері well-being (spa-салони, спортивні та оздоровчі комплекси, тощо).

Для організаторів комерційних подій: брендовані якісні подарунки для ключових клієнтів та мерч для відвідувачів, тощо. Наприклад, освіжаючий гідролат-спрей у мініатюрі стане у нагоді жарким сонячним днем. Або ж натуральний реплікант для фестивалю на природі, що рятуватиме від укусів комах та заживлятиме подряпинки.

Корпоративні подарунки, весілля, ювілей – ми можемо знайти ще сотню випадків, коли виготовлення якісної натуральної косметики на замовлення в індивідуальному пакуванні може бути дуже доречним.

У нашому арсеналі десятки апробованих рецептур: гідрофільних олій, кремів, гелів, мусів, тоніків, гідролатів, сироваток на олійній та водних основах, різноманітних масок (бавовняних, глиняних, грязьових, на основі водоростей) та скрабів (класичних, сольових, із комбінованими абразивами, на основі ілово-сульфідних грязей), пілінгів, та навіть чаїв для ванн. Усе від особистого щоденного догляду для обличчя, волосся, тіла, – до спеціальних засобів прицільної дії та домашніх спа-ритуалів!

Окрім уже готових рецептур під індивідуальне замовлення команда Lac Santé може розробити і абсолютно нові засоби, враховуючи:
– побажання щодо ключових інгредієнтів;
– направленості дії;
– цінового діапазону;
– органолептичних властивостей.

Консультуємо з питань підбору тари й (за потреби) розробляємо дизайн етикеток (додаткову оплату).
Крім даних на етикетці до кожного засобу додається розширений опис та розбір складу, які ви зможете використовувати у маркетингових цілях.

Мінімальне замовлення на уже наявні рецептури – від 5 одиниць.

Надсилайте ваші заявки на пошту lacsante.sale@gmail.com

Залишити коментар